BXL Cocktail Bar

Inchis temporar
Ultima Petrecere 1 IUNIE 2012!

-

Petreceri BXL


Despre noi putem spune doar ca am creat acest loc pentru ca am simtit cat de greu se mai poate gasi local unde te poti simti  "ca acasa ".

In timp ... am invatat reteta unei petreceri de succes.

 

LOCATIA POTRIVITA, MUZICA POTRIVITA, MENIUL POTRIVIT

 

Aceste ingrediente le vom imbina pentru dvs cu profesionalism .Putem organiza  una sau mai multe petreceri in acelasi timp, deoarece beneficiem de 6 separeuri ( mai mari sau mai mici ) in care va puteti simti ca acasa , deoarece -  dupa ce ati rezervat un separeu sau    mai multe... acel  spatiul este doar pentru  dvs.

 

Muzica - "Muzica hraneste sufletul "iar noi nu o neglijam . O puteti asculta la volumul dorit (fiecare separeu in parte este dotat cu potentiometru de volum) iar cat despre genurile muzicale le puteti asculta pe toate 60' 70' 80' 90' pana la ultimile hituri ale zilelor noastre. Cererile dvs muzicale isi vor gasi intotdeauna loc in playlist-ul nostru .

Bauturi - Am avut norocul sa ne duca viata pana si pe cele mai indepartate  locuri ale pamantului . Oamenii sunt diferiti  dar bauturile sunt cam aceleasi. Din loc in loc mai difera  gramajul  , modul de preparare , chiar si garnish-ul de pe pahar , dar gustul unui cocktail trebuie fie la fel oriunde ai fi.  De aceea noi  tratam intotdeauna cu multa pasiune orice "amestec" sau provocare gastronomica.  Aici este locul in care va puteti creea propriile amestecuri.  Am mai putea spune multe .....dar preferam sa va lasam sa va convingeti singuri :-) !!!

 

Ambianta - Ce poate fi mai placut decat sa va puteti bucura in oricare din zilele saptamanii impreuna cu prietenii  (oricat de multi sau putini sunt) de intimitatea mult ravnita pentru a va petrece o aniversare sau doar o simpla iesire in oras. Aici puteti beneficia de asa numitul "Quality time".

 

Organizam: Aniversari, Onomastici, Majorate Petreceri de firma, Petreceri de burlacite, Petreceri de burlaci, Petreceri tematice, Petreceri private, Seri de Karaoke...

Capacitate : min - 2 persoane  /  max - 100 persoane

© 2018 Cocktail Bar BXL | Design   by: SitNOU